Nieuw: Varia-avond

In de voorjaarseditie van de CONVO heb je kunnen lezen dat we in de winter een varia-avond gaan organiseren. Datum en plaats van deze bijeenkomst zijn nu vastgelegd.

Wat houdt zo’n varia-avond ook al weer in? Het is een activiteit voor en door leden. Iedere aanwezige wordt in de gelegenheid gesteld iets op het gebied van de natuur naar voren te brengen.
Dat kan een leuke waarneming zijn, het resultaat van een inventarisatie of onderzoek, een gevonden dingetje waarvan je wil weten wat het is, een mooie serie natuurfoto’s, noem maar op.
Een beamer is aanwezig, dus er is volop gelegenheid om mooie foto’s te laten zien. De duur van een gepresenteerd onderwerp kan variëren van 1 tot 15 minuten, in overleg is een langere tijdsduur mogelijk.

Heb je niet direct iets om te melden of te tonen? Laat je hierdoor niet weerhouden om te komen, want het is altijd leuk om naar ervaringen van anderen te luisteren, en anderen vinden het leuk om hun verhaal te vertellen. Het wordt geen stille avond, want wij als bestuur bereiden een paar onderwerpen voor en dragen daarmee ook een steentje bij.

Dus: komt mee naar binnen allemaal!

Meld je uiterlijk zondag 9 januari aan via onderstaand formulier.

aanmelden voor het bijwonen van de Varia-avond op 11 januari 2022

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Datum & tijd
di 11 januari 2022 van 20:00 tot 22:00
Vertrekplaats

Stadsboerderij Griftsteede, Van Swindenstraat 129,
Utrecht