Geologische fietstocht Heuvelrug en Kromme Rijngebied

Alweer ruim in jaar geleden las ik -Lia- in het Stadsblad een aankondiging van een geologische fietstocht in het buitengebied ten oosten van Utrecht. De VVV’s in Houten en Wijk bij Duursteden verkopen er boekjes van, maar de route en het boekje is ook te downloaden. In 2020 hadden we deze fietstocht gepland; vanwege corona ging niet door.

De geologische fietstocht staat onder het kopje Nieuws op de website, zodat je ook zelf op pad kunt gaan.

Opnieuw doen we een poging: we willen de tocht met leden vande afdeling fietsen.

De tocht is 42 km en onderweg is er van alles te zien, maar ….. dan moet je wel weten waar je naar moet kijken en wat je dan kunt zien. En dat staat allemaal helder beschreven in het boekje.

42 km is goed te doen, maar omdat we veel stoppen, trekken we er een hele dag voor uit. We starten om 10.00 uur op de parkeerplaats bij Bunnik. Je kunt daar met auto en fiets komen, of met de trein en de fiets, of naar toe fietsen. We zorgen dan dat we uiterlijk om 15.15 terug zijn op het station, zodat de fietsen nog op tijd (na 16.00 uur mogen er geen fietsen meer vervoerd worden in de trein) in Utrecht aankomen.

Zodra je je hebt opgegeven, krijg je het boekje als PDF toegestuurd. Je kunt dan vast inlezen. Ter plekke stoppen we om boekje en uitzicht te combineren.

Fiets mee!

En natuurlijk: als NS geen fietsen vervoert, of andere corona maatregelen excursies niet toestaan, dan gaat dit feestje niet door.

Ook dat hoor je als je je hebt opgegeven.

Opgeven voor 10 november is verplicht

Opgeven voor activiteit Geologische fietstocht 13 november 2021

• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
za 13 november 2021 van 10:00 tot 15:15

parkeerterrein bij station Bunnik