Algemene Ledenvergadering 2021 en lezing Tim van den Broek (Natuurmonumenten)

In verband met corona is de Algemene Ledenvergadering, die in het voorjaar zou plaatsvinden, verzet naar 12 oktober. De leden worden van harte uitgenodigd om aan deze vergadering deel te nemen.

Na afloop van de ALV begint om ongeveer 20:45 een al in het voorjaar van 2020 aangekondigde presentatie van boswachter Tim van den Broek over de natuurgebieden van de beheereenheid Utrecht van Natuurmonumenten. Hij gaat in het bijzonder dieper in op de inrichting en de behaalde doelen voor Landgoed Haarzuilens

Afhankelijk van de coronamaatregelen op dat moment kunnen er voorwaarden gesteld worden aan het bijwonen van de vergadering in deze locatie.
We vragen iedereen die aanwezig wil zijn zich aan te melden via onderstaand formulier, zodat je geïnformeerd kunt worden over eventuele voorwaarden.

Helaas kan je je niet meer via een invulformulier aanmelden

di 12 oktober 2021 van 20:00 tot 22:00

Stadsboerderij Griftsteede, Van Swindenstraat 129 Utrecht